Descopera Romania

Orase Frumoase

Munti si Drumetii

Soare, Plaja si Marea Neagra

Castele si Dracula

Minunea de iarna

Romania te va inspira!

Descopera Romania

România este o destinație minunată de văzut în sud-estul Europei. Chiar dacă acesta este locul în care s-au născut Dracula și vampirii, România oferă mult mai mult decât povești înfricoșătoare. Viața pulsa în România. Aici vă puteți plimba pe străzi pline de istorie, puteți vizita numeroase muzee și galerii de artă sau puteți descoperi diversele obiective turistice ale orașelor. De asemenea, ar trebui să vizitați unele dintre biserici și mănăstiri pentru a simți spiritualitatea acestor locuri cu totul speciale! Și credeți-mă, ca majoritatea turiștilor cu care am vorbit, și voi vă veți îndrăgosti de frumusețea naturii românești și vă veți bucura de mâncarea tradițională!

Articole din Romania

Drumul Transalpina

Spectaculosul drum de...

Complexul de pesteri Murfatlar

Complexul Pesterilor...

Paradis al Iernii

Romania este un paradis al...

Expozitia de tortura

Expozitia de tortura...

Sfaturi de Calatorie

Sezonul sarbatorilor aduce...

Pestera Sfantului Daniil Sihastru

La aproximativ doi kilometri...

Trenul Oravita Anina

Calatorie cu trenul Oravita...

Targul de Craciun

Targuri de Craciun in...

Ciorba

Ciorba este o supa de legume...

Mici

Mici este una dintre multele...

Destinatie de calatorie Romania

Peisajele României sunt foarte diverse. Carpații, de exemplu, sunt în mare parte acoperiți de păduri. Există, de asemenea, urși, lupi, luxași și multe alte animale care își fac casă în pădurile dese. Coasta Mării Negre oferă plaje frumoase cu nisip, precum și stânci stâncoase unde își fac cuibul păsările.

Delta Dunării este, de asemenea, o experiență. În România se află și ultimele păduri virgine din Europa, care sperăm că vor continua să existe și în viitor. Nu trebuie uitate nici numeroasele lacuri. Dar și orașele oferă oaze de verdeață. Pe scurt, România este un paradis pentru iubitorii de natură, care vor găsi diverse trasee de drumeție în peisajul rural idilic.

În orașele din România, pe de altă parte, viața pulsează. Vizitați numeroasele obiective turistice, cum ar fi castele, palate și alte repere, sau vizitați unul dintre muzeele din orașul respectiv. Dacă doriți să mergeți la cumpărături, veți găsi atât centre comerciale moderne, cât și magazine tradiționale.

Fie că este vorba de un city break, o vacanță de vară, o vacanță de iarnă, o excursie de weekend sau o excursie în natură, România este o destinație interesantă în Europa în orice perioadă a anului!

Situri Naturale din Romania

Natura României este magnifică. Există încă păduri curate, munți magnifici și mare aici.

Mancare si Bautari

Mancare si bautura , Bucataria Romaniei este diversa si influentata de multe influente.

Castele sie Palate din Romania

In Romania exista multe castele si palate istorice frumoase, inclusiv Castelul Dracula.

Parti din Romania

Blog despre Romania

Romania este o destinatie minunata din sud-estul Europei, care va va...

Cele mai bune orase

Romania are orase frumoase, unele dintre ele fiind obiective...

Dobrogea

In trecut, o parte din ceea ce este acum Romania era cunoscuta sub...

Parti din Romania

Regiunile istorice ale Romaniei (Parti din Romania) includ...

Crisana

In trecut, o parte din ceea ce este acum Romania era cunoscuta sub...

Banat

In trecut, o parte din ceea ce este acum Romania era cunoscuta sub...

Lista de dorinte

Romania este o destinatie de vacanta excelenta in sud-estul Europei...

Oltenia

In trecut, o parte din Romania de astazi era cunoscuta sub numele de...

Satmar si Maramures

In trecut, o parte din ceea ce este acum România era cunoscuta sub...

Moldova

In trecut, o parte din ceea ce este acum Romania era cunoscuta sub...
Harta Romaniei
Descopera Romania

Mai sunt încă multe de povestit despre România, așa că cel mai bine este să citiți mai departe! Dacă ești convins, călătorește tu însuți în România și experimentează ospitalitatea enormă a oamenilor, pe care eu însumi am ajuns să o apreciez și de care mi-e dor în multe alte țări. Eu mă voi întoarce cu siguranță.

Puteți ajunge ușor în România cu avionul. Pe lângă aeroportul din București, aeroporturile din Sibiu, Cluj, Iași și Brașov sunt ușor de ajuns din Germania și din alte țări europene.

În interiorul României, puteți închiria o mașină sau puteți lua trenul românesc. Taxiurile sunt, de asemenea, ieftine. Autobuzele sunt cele mai ieftine.

Ghid de calatorie Transilvania
Ghid de calatorie Transilvania
Repere ale Romaniei

Punctele de atracție din România includ, printre altele, frumusețea naturală și clădirile magnifice precum castele și palate, mâncarea delicioasă și vinul bun.

Vlad Tepes III

Nu vă gândiți mai întâi la Dracula când auziți cuvântul Transilvania? Și, la fel ca mulți alți turiști și călători din întreaga lume, probabil că doriți să aflați mai multe despre Dracula. Veniți în Transilvania și mergeți pe urmele lui Dracula. Dar cine este Dracula și a existat sau există el cu adevărat? Credința în vampiri este încă răspândită în întreaga lume. Dar pentru mulți, Dracula sau vampirii sunt doar personaje fictive din numeroase cărți. Vlad Țepeș al III-lea este considerat modelul pentru figura lui Dracula al lui Bram Stoker în romanul de groază cu același nume. El a trăit în secolul al XV-lea și a fost un prinț însetat de sânge care își împungea dușmanii în țepușe de lemn ca mijloc de descurajare.