Mancare si bautura ,Bucataria Romaniei este variata si se caracterizeaza prin numeroase influente. Am incercat multe mancaruri traditionale si mi-au placut intotdeauna. Ar trebui sa incercati tochitura, un fel de gulas facut din carne si carnati, precum si mamaliga (terci de porumb) si o branza foarte speciala. De asemenea, ar trebui sa incercati mici, sarmale sau desertul papanasi. Daca va plac placintele si prajiturile, Romania este, de asemenea, locul potrivit pentru dumneavoastra.

Mancare si Bautura

Mancare si Bautura

Stiati ca multe dintre apele medicinale comercializate in toata Europa provin din Romania? Eu nu stiam. Exista mai multe tipuri de apa minerala. Preferata mea este Aqua Carpatica, dar si celelalte sortimente, cum ar fi Bucovina sau Dorna, sunt de asemenea excelente si iti potolesc setea, mai ales vara, cand se face din nou cald in Romania, fara a uita de vinul delicios si exista si diverse tipuri de bere.

Mancaruri traditionale

Mancare si bautura

Daca va plac prajiturile, tartele sau produsele de patiserie, Romania este locul potrivit pentru dumneavoastra. La fiecare colt de strada exista cate o brutarie care vinde prajituri si produse de patiserie. Acestea sunt foarte gustoase. Va recomandam, de asemenea, patiseriile, care ofera prajituri mici si multe delicatese dulci.

Bucatarie romaneasca

Mici

Mici este una dintre multele mancaruri traditionale romanesti pe...

Tochitura

Tochitura este una dintre multele mancaruri traditionale romanesti...

Ciorba

Ciorba este o supa de legume romaneasca usor acra, pe care ar trebui...

Vinuri

Vinuri Romanesti

Vin din Romania, exista numeroase soiuri de struguri autohtoni!

Prajituri si patiserie

Mancare si bautura

In Romania, veti fi incantati de mancare. Dar vinul si berea sunt, de asemenea, delicioase. si exista o multime de ape minerale pentru a va potoli setea.

Bauturi

Mancare si bautura

Puteti manca si bea intr-unul dintre numeroasele restaurante sau standuri de mancare si chiar si in multe supermarketuri mari exista o zona pentru a manca. Unele supermarketuri au, de asemenea, ghisee cu mancare calda, unde va puteti lua mancarea acasa. Noi va putem recomanda pui la gratar de la supermarketul Carrefour. Pentru o gustare intre mese, exista mici brutarii care vand sandvisuri si pizza.

Restaurante