Therme Bucuresti este situate chiar in afara capitalei Romaniei si sunt o destinatie populara atat pentru localnici, cat si pentru turisti.
La sfarsit de saptamana sau in zilele de sarbatoare, prin urmare, poate fi aglomerat. Therme sunt impartite in zonele Palm, Galaxy si Elysium. Aici va puteti distra, inota, dar si relaxa sau manca la restaurant. Printre atractii se numara unul dintre cele mai lungi tobogane de apa interioare din Europa, precum si gradina exotica din zona Palm si zona de sauna din zona Elysium. Nu mai putin populara este plaja (Sands of Therme), unde veti gasi o plaja cu nisip fin si sezlonguri sub palmieri adevarati. Puteti alege fie zone individuale, fie mai multe deodata pentru vizita dumneavoastra. De exemplu, daca doriti doar sa va relaxati in sauna, un bilet pentru zona Elysium este alegerea dumneavoastra. Puteti alege, de asemenea, durata sederii dumneavoastra. Exista tarife pe ora sau tariful pentru o zi intreaga (One day holiday). De asemenea, va recomandam sa va rezervati biletul online. Nu uitati sa va faceti timp sa va relaxati sau sa va distrati pentru a savura pe deplin toate ofertele.

Therme

Palm, Galaxy si Elysium.

Fiecare zona are propriile caracteristici si facilitati:

Palm este paradisul tropical al Therme Bucuresti. Aici veti gasi numeroase plante tropicale si palmieri care creeaza o atmosfera relaxanta si exotica. Zona are, de asemenea, o varietate de piscine termale cu temperaturi diferite, precum si zone de odihna si sezlonguri unde va puteti relaxa.

Galaxy este cunoscut pentru optiunile sale de divertisment. Aici veti gasi o varietate de piscine cu functii diferite, cum ar fi piscine cu valuri si jacuzzi. Diferitele tobogane si alte echipamente de joaca in apa sunt deosebit de populare.

Elysium este cea mai luxoasa parte a Therme Bucuresti. Aici va puteti bucura de tratamente spa exclusive si de oferte de wellness. Bucurati-va de masaje, tratamente faciale si corporale, precum si de saune si bai de aburi, intr-o atmosfera calma si relaxanta.

 

Atractii individuale la Therme Bucuresti

Tobogane de apa
Aveti la dispozitie un total de aproximativ 1600 de metri de tobogane de apa. Printre acestea se numara unul dintre cele mai lungi tobogane de interior din Europa si toboganul Hydra, un tobogan rapid; toboganul Racer, unde puteti aluneca in paralel cu prietenii; toboganul Pulsar, unde alunecati intr-un cauciuc; toboganul Galaxy, tot cu un cauciuc, dar cu o rasucire la final; toboganul Adromeda, un tobogan cu un tunel in care sunt instalate lumini colorate; toboganul Sky River, porneste din cel mai inalt punct al Theremului si te duce in mai multe curbe; toboganul Supernova; toboganul Quasar si altele care variaza in viteza. Atentie, in functie de tobogan se aplica reglementari diferite. Unele tobogane pot fi folosite doar de la o anumita varsta sau inaltime.

Piscina cu valuri
Piscina cu valuri este alimentata cu apa termala calda, iar valurile variaza de la valuri usoare la valuri mai puternice. Adancimea bazinului este cuprinsa intre 1,30 si 2,10 metri.

Teren de joaca cu apa
Terenul de joaca cu apa este conceput pentru copii si ofera celor mici diverse optiuni de joaca, inclusiv aspersoare, figurine colorate, banci iluminate

Wellness centru
in zona de wellness veti gasi diverse saune, diferite piscine, precum si sali de tratament pentru masaje si multe altele.
3 bazine imbogatite cu minerale, bazin cu sare de la Marea Moarta, bazin cu litiu, bazine cu clacium si magneziu
sezlonguri cu lumina infrarosie pentru terapie prin caldura
Zona de sauna
Rainforest Sauna, Tropical Rain Sauna, Herbal Essences Sauna, Hollywood Sauna, Bavaria Sauna, Provence Sauna si multe altele. Nu uitati ca in tarile din Est mergeti la sauna in costum de baie.
Piscina SE ZN, piscina imbogatita cu seleniu si zinc
Sali de tratament
in salile de tratament ale spa-ului sunt oferite diverse masaje si tratamente cosmetice.

Numai pentru copii
Teren de joaca cu apa, teren de joaca Galaxy Beach, tobogan cu apa Mercur, tobogan cu apa Venus, tobogan cu apa Saturn, tobogan cu apa Pluto, tobogan cu apa Jupiter

Zona in aer liber
Sands of Therme Beach, o plaja cu nisip fin, palmieri si sezlonguri, piscina si club de plaja, bar cu burger si acces la restaurantul Humboldt cu terasa.
Sunset Lounge ofera spatiu pentru relaxare si nu numai; Pangea Park; loc de joaca si multe altele

Restaurante
Snacks & Weets Corner ofera bauturi reci, precum si gustari, inghetata si suc de portocale; Humboldt Restaurant ofera mancaruri de pe diferite continente ale lumii intr-o atmosfera frumoasa (doar vizitatorii spa-ului au acces la restaurant); Mango Tree Restaurant ofera preparate din bucataria fusion intr-o ambianta frumoasa; alte restaurante

Pentru vizita:
Costume de baie, slapi, prosoape, halate de baie (daca doriti sa iesiti la masa), costumele de baie pot fi cumparate si la fata locului, iar prosoapele pot fi inchiriate.
in interiorul bailor termale purtati o bratara, pe care o folositi pentru a plati in restaurant, de exemplu.

Therme Bucuresti

Locatie: Calea Bucuresi 1K, Balotesti, Romania

Orar de functionare: A se vedea site-ul web

Bilete si online

Internet: https://therme.ro/

 

Bine ati venit in Bucuresti

Bine ati venit Bucuresti