Europa este o destinatie populara pentru city break-uri, dar destinatiile bine cunoscute, precum Paris, Roma sau Madrid, sunt acum pur si simplu prea aglomerate, asa ca calatorii sunt in cautarea unor sfaturi din interior. Aceste orase din Romania, de exemplu, sunt perfecte pentru un city trip in Europa si nu sunt invadate de multimea de turisti. Aici puteti sa va plimbati pe strazi incarcate de istorie, sa vizitati obiective turistice, sa va plimbati prin muzee, sa faceti cumparaturi sau sa savurati delicatese romanesti sau mancaruri internationale intr-unul dintre numeroasele restaurante si pe terasele restaurantelor din pietele mai mari si mai mici ale oraselor.

Excursii de oras in Europa

Excursii oras Romania

Romania este inca considerata un sfat pentru initiati in Europa, cu unele dintre cele mai frumoase orase vechi din lume. Sighisoara se evidentiaza ca o bijuterie printre centrele oraselor medievale din lume, care nu se compara cu niciunul. Orasele Brasov, Sibiu si Timisoara merita, de asemenea, o vizita, la fel ca si capitala Bucuresti. si acestea sunt preferatele mele din Romania.

Brasovul

Orasele din Romania

Fotografii

Puteti ajunge in orasele din Romania din multe aeroporturi din Europa. Exista zboruri zilnice catre Bucuresti, iar din Bucuresti puteti ajunge cu usurinta in multe alte orase din tara cu masina de inchiriat, cu serviciul de transfer sau cu trenul. Alte aeroporturi se afla la Sibiu, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta si Brasov.

Sighisoara

Sighisoara