Pescuitul este popular in Romania si multi turisti isi incearca norocul in lacuri, rauri si in Marea Neagra. Dar nu puteti arunca pur si simplu o undita in Romania. Aveti nevoie de un permis, un fel de licenta de pescuit, pe care il puteti obtine de la administratia judeteana locala. Pescuitul in Delta Dunarii este foarte popular, dar pescuitul este interzis intre 15 aprilie si 15 iunie si aveti nevoie, de asemenea, de un permis. Daca rezervati o excursie de pescuit cu o barca, licenta este adesea inclusa in pret. in niciun caz nu trebuie sa pescuiti ilegal, deoarece acest lucru va va aduce doar probleme. in orasele mai mari, puteti, de asemenea, sa intrebati la biroul de turism sau sa contactati un club de pescuit.

Pescuitul

Raul

Pescuit:

Printre locurile de pescuit se numara Rezervatia Orsova, Rezervatia Sarulesti, Vadu Rosu langa Brasov, Laga Jijia langa Iasi si multe altele. De altfel, Romania este una dintre cele mai bune zone de pescuit la crap din Europa. Cu toate acestea, eu prefer zanderul sau pestele de mare.

Urmatorii sunt responsabili pentru zonele individuale:

Pentru raurile de munte: Compania Nationala a Padurilor
Delta Dunarii: Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii
Alte zone: Compania Nationala de Administrare a Fondului Piscicol
Pagina de informatii: https://www.pescuitul.ro/
Harta zonelor de pescuit: https://www.pescuitul.ro/harta-baltilor

 

 

In Delta Dunarii, va recomand sa va rezervati o excursie cu barca, apoi tot ce trebuie sa faceti este sa aruncati undita de pescuit.

Natura si parcuri nationale

Natura si parcuri nationale

Locuri Naturale

Romania este caracterizata de numeroase parcuri naturale, paduri idilice, varfuri de munte, lacuri si mare.

Natura si parcuri nationale