Transilvania este cu siguranta cea mai cunoscuta regiune din Romania si este cunoscuta si sub numele de Transilvania, care include judetele Alba, Bistrita, Brasov, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Murea si Sibiu, precum si numeroase orase. Transilvania sau Transilvania este o destinatie cu totul speciala in Europa, pe care ar trebui sa o fi vazut. Vei fi uimit de bogatia naturii si de diversele obiective turistice.

Transilvania (Regiune Istorica din Romania)

Transilvania

Dar sa fim sinceri, cine nu se gandeste mai intai la Dracula cand aude cuvantul Transilvania? Asadar, nu este surprinzator ca turisti si calatori din intreaga lume inca mai calca si astazi pe urmele lui Dracula in Transilvania. Dar Transilvania ofera mult mai mult decat povesti infricosatoare si vampiri. Printre altele, regiunea ofera rezervatii naturale frumoase, care inca adapostesc animale salbatice precum ursul brun si linxul, precum si centre urbane pitoresti si diverse obiective turistice, inclusiv castele, palate, biserici, manastiri si statui. in Transilvania veti gasi, de asemenea, o gama larga de activitati de agrement. Aici puteti face drumetii, ciclism si schi pe timp de iarna. Exista, de asemenea, o gama larga de restaurante si unitati de cazare pentru aproape toate bugetele.

„Dincolo de padure”, asa ar putea fi derivat numele Transilvania, ceea ce arata deja clar ca regiunea este caracterizata de paduri frumoase, unde se pot face drumetii, ciclism si alpinism. Exista, de asemenea, formatiuni montane magnifice si numeroase lacuri, care va invita, de asemenea, sa zaboviti in natura. Pe scurt, Transilvania este un paradis pentru iubitorii de natura, care vor gasi aici, printre altele, trasee de drumetie si ascensiuni montane. De asemenea, am fost imediat fascinata de numeroasele castele si palate, precum si de centrele pitoresti ale oraselor Brasov, Sighisoara si Sibui, pentru a le numi doar pe cele mai importante.

Fie ca este vorba de city break-uri, vacante de vara, vacante de iarna, excursii culturale sau vacante active, veti gasi ceea ce cautati in Romania si in diferitele sale regiuni!

Fotografii

Transilvania

Transilvania
Regiuni din Romania
Parti din Romania