Oraselul Zarnesti este situat in regiunea Transilvania din Romania si este o destinatie populara pentru turistii care doresc sa experimenteze frumusetea naturii din aceasta regiune. Zarnesti in sine este un orasel bine intretinut, cu mai multe cladiri care merita vazute. Printre acestea se numara Biserica Sfantul Nicolae, Casa de cultura si Judecatoria. Dar, mai presus de toate, Zarnesti este poarta de intrare in Parcul National Piatra Craiului, care va va inspira. De asemenea, Zarnestiul este cunoscut in intreaga lume pentru sanctuarul de ursi bruni (Libearty Bear Sanctuary Zarnesti), care se afla la aproximativ 10 kilometri de oras si care gazduieste ursi bruni care inainte erau tinuti in captivitate undeva. Dupa cum am mentionat deja, cea mai cunoscuta atractie din Zarnesti este Parcul National Piatra Craiului. Se poate ajunge la el pe jos din piata satului sau de la gara, de unde am pornit de mai multe ori. Totusi, va recomand sa incepeti drumetia de la izvor (Fantana lui Botorog). De acolo porneste un traseu de drumetie si puteti ajunge usor la Gura Zarnestiului (Prapastiile Zarnestiului) sau la alte trasee de drumetie. Pentru vizitarea parcului se percepe o taxa. Veniti la Zarnesti, care nu este departe de orasul Brasov. . Aici puteti face drumetii si va puteti bucura de natura.

Zarnesti

Zarnesti

Micul oras Zarnesti merita o vizita si este un bun punct de plecare pentru drumetii in Parcul Piatra Craiului.De la Zarnesti, puteti ajunge si la numeroase alte obiective turistice si atractii din regiune. Faimosul Castel Bran, de exemplu, se afla la doar 10 km. La aproximativ 14 kilometri se afla castelul medieval (Cetatea Rasnov), situat pe un deal, la poalele caruia se afla popularul Dinopark. As dori sa mentionez si manastirea (Manastirea Rupestra sinca Veche), care se afla la aproximativ 30 de kilometri.

Obiective Turistice din Zarnesti

Ghid Turistice Zarnesti

Adrese Utile

Fotografii

In micul oras Zarnesti veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a va face baza pentru excursii si drumetii. Veti gasi cazare, cateva magazine si restaurante. Centrul de informare (Informare si Promovare Turistica Zarnesti) de pe Strada Tiberiu Sparchez va va oferi informatii si recomandari suplimentare.

Articole Zarnesti

Cazare Zarnesti

Orasul Zarnesti este o destinatie populara pentru vacante de toate...

Mancare si Bautura

Mancare si bautura ,Bucataria Romaniei este variata si se...

Rezervatia de Ursi Bruni

Rezervatia de ursi bruni (Libearty Bear Sanctuary) este situata nu...

Restaurantele Zarnesti

Restaurantele Zarnesti - Orasul Zarnesti are o varietate de...

Prapastiile Zarnestiului

Defileul Zarnesti (Prapastiile Zarnestiului) este situat in frumoasa...

Harta Zarnesti

Harta Zarnesti, pe harta orasului veti gasi obiective turistice...

Harta Zarnesti

Vremea

Transilvania Regiune Istorica din Romania

Bine ati venit in Transilvania

Orasul Zarnesti este situat in regiunea istorica a Transilvaniei!