Buzau este un oras românesc care are mai multe cladiri care merita vazute, cum ar fi Primaria (Palatul Comunal) si bisericile Biserica Negutatori, Biserica Sfintii Ingeri & Catedrala Arhiepiscopala inaltarea Domnului. De asemenea, ar fi trebuit sa vedeti obeliscul din Parcul Crâng, care are o inaltime de peste 26 de metri. in Parcul Marghiloman se afla conacul cu acelasi nume din secolul al XIX-lea, cunoscut si sub numele de Vila Albatros. Explorati orasul pe jos si aruncati o privire in jur. Daca doriti sa faceti cumparaturi, o puteti face in Bulevardul Unirii, unde se afla Buzau Shopping City.

Buzau

Buzau

Parcul Crang este o zona populara de recreere din Buzau, unde va puteti plimba, face o plimbare cu barca sau pur si simplu va puteti relaxa lânga fântâna (Fantani Arteziene). Totusi, parcul este doar o parte din padurea cu acelasi nume, unde si Parcul de Aventura va invita sa va catarati. Parcul Tineretului este, de asemenea, popular si are o piscina in aer liber (Piscina Atlantis).

Obiective Turistice Buzau

 • Palatul Comunal
 • Biserica Negutatori din Buzau
 • Biserica Sfintii Ingeri
 • Catedrala Arhiepiscopală Inaltarea Domnului Buzau
 • Muzeul Judetean Buzau
 • Casa Vergu-Manaila
 • Parcul Crang
 • Obelisk
 • Locomotiva 50.659
 • Vulcanii Noroiosi

Ghid de oras Buzau

Adrese Utile

 • Informatii turistice –
  Adresa:

Fotografii

Buzau este, de asemenea, un bun punct de plecare pentru explorarea regiunii. in vecinatatea orasului veti gasi câteva situri naturale unice, cum ar fi Vulcanii Noroiosi (Berca Mud Volcanoes) [Centrul de informare turistica Vulcanii Noroiosi (Mud Volcanoes Information Centre) de pe strada soimului, Berca]. Formatiunile stâncoase speciale Trovanti (Babele de la Ulmet) din Boziouro sunt, de asemenea, populare, iar Focul Viu arde lânga Terca, unde gazele scapa din pamânt si sunt aprinse de lumina puternica a soarelui. Muntii Muntii Buzaului ofera, de asemenea, mai multe trasee de drumetie. Puteti degusta vin la Crama LacertA (http://www.lacertawinery.ro/) . Sculpturile de piatra Tabara de Sculptura Magura din , nu departe de Manastirea Manastirea Ciolanu, merita de asemenea o vizita.

Buzau

Mancare si Bautura

Mancare si bautura...

Restaurant Garden Buzau

Restaurant Garden este...

Vulcanii Noroiosi

Vulcanii Noroiosi sunt un...

Restaurant Taverna Buzoiana

Restaurant Taverna Buzoiana...

Restaurantele Buzau

Restaurantele Buzau - Orasul...

O Brothers Social Pub Buzau

Restaurant O Brothers Social...

Focul Viu

Focul Viu sau focul etern...

Harta Buzau

Harta Buzau, pe harta...

Cazare Buzau

Orasul Buzau este o...

Harta Orsului

Vremea Buzau

Muntenia Regiune Istorica din Romania

Bine ati venit Muntenia

Orasul Buzau este situat in regiunea istorica Muntenia!

Muzee:

Muzeul Judetean Buzau
Locatie: Aleea Castanilor nr. 1, Buzau
Internet: https://www.muzeubuzau.ro/

Casa Vergu-Manaila
Locatie: Strada Tudor Vladimirescu, Buzau
Internet: https://www.muzeubuzau.ro