Satu Mare este un oras in regiunea Satmar si Maramures din nord-vestul Romaniei, la granita cu Republica Ungara. Satu Mare este un oras interesant si istoric, cu numeroase obiective turistice, muzee si galerii. Satu Mare este, de asemenea, cunoscut pentru izvoarele sale termale si spa-urile sale. Trebuie neaparat sa vizitati orasul vechi pitoresc, cu cladirile sale istorice. Printre obiectivele turistice care trebuie neaparat vizitate se numara Catedrala Romano-Catolica, Biserica ortodoxa Sfantul Petru si Pavel si unul dintre muzee. Strada Decebal este un loc primitor pentru a zabovi si a face cumparaturi. Satu Mare este, de asemenea, un bun punct de plecare pentru a explora frumusetea naturala si alte obiective turistice din imprejurimi.

Satu Mare

Bine ati venit Satu Mare

Satu Mare si regiunea Satmar si Maramures sunt cunoscute pentru cultura lor rurala traditionala si pentru bisericile de lemn bine conservate. Satu Mare si zona inconjuratoare ofera, de asemenea, activitati de petrecere a timpului liber, cum ar fi drumetii, ciclism, pescuit si relaxare in baile termale. De asemenea, ar trebui sa vizitati unul dintre muzee, cum ar fi Muzeul de Istorie Naturala sau Muzeul Judetean Satu Mare. Gradina Romania, care se afla pe o asezare istorica romana, merita, de asemenea, o vizita. De asemenea, va va placea Parcul Central Satu Mare. Zona de recreere locala „Iojib” este, de asemenea, populara. Va puteti plimba sau merge cu bicicleta de-a lungul raului Somes. Exista multe optiuni de cazare in Satu Mare pentru a se potrivi aproape tuturor bugetelor.

Obiective Turistice din Satu Mare

 • Orasul vechi si Bulevardul Traian, Piata Libertatii
 • Catedrala Romano-Catolica
 • Biserica cu lanțuri
 • Gradina Romei
 • Parcul Central
 • Muzeul Judeţean Satu Mare
 • Dacia Romanian Museum
 • Strada Debecal
 • AquaStar
 • Muzeul de Arta

Ghid Turistice Satu Mare

Adrese Utile

 • Primăria Municipiului Satu Mare
  Adresa: Piata 25 Octombrie Nr. 1 Satu Mare
 • Internet:

Fotografii

Satu Mare este situat in frumoasa regiune Satmar si Maramures si reprezinta o baza buna pentru a explora zona inconjuratoare. Printre altele, ar fi trebuit sa vedeti Lacul Iojib, care este o zona de recreere locala populara. Cimitirul vesel din Sapanta este, de asemenea, usor de accesat din Satu Mare. Cei care iubesc caile ferate ar trebui sa se indrepte spre calea ferata hostorica Mocanita. Rezervatiile naturale, cum ar fi Muntii Rodnei, nu sunt, de asemenea, prea departe.

Articole Satu Mare

Harta Satu Mare

Harta oras Satu Mare, pe harta veti gasi locuri de interes precum...

Aeroportul International Satu Mare

Aeroportul International Satu Mare (SUJ) este un aeroport regional...

Restaurantele Satu Mare

Restaurantele Satu Mare - Orasul Satu Mare are o varietate de...

Mancare si Bautura

Mancare si bautura ,Bucataria Romaniei este variata si se...

Lacul Calinesti

Lacul Calinesti este un lac de acumulare in zona Calinesti-Oas din...

Cazare Satu Mare

Orasul Satu Mare este o destinatie populara pentru vacante de toate...

Harta Satu Mare

Vremea

Satmar si Maramures Regiune Istorica din Romania

Bine ati venit in Maramures

Orasul Satu Mare este situat in regiunea istorica Satmar si Maramures!