Campulung Moldovenesc este un oras care merita vizitat in regiunea Bucovina din Romania si care ofera vizitatorilor sai o varietate de obiective turistice si activitati. Campulung Moldovenesc este, de asemenea, un bun punct de plecare pentru a explora frumoasele peisaje din regiunea Bucovina. Aici veti gasi, de asemenea, manastirile moldovenesti de renume mondial, care sunt cunoscute pentru designul lor pitoresc. in orasul insusi, ar trebui sa vizitati muzeele (Muzeul Arta Lemnului / Muzeul Etnografic „Ion Gramada”) si sa incercati bucataria romaneasca intr-unul dintre restaurante.

Campulung Moldovenesc

Bine ati venit Campulung Moldovenesc

Campulung Moldovenesc este un bun punct de plecare pentru a explora frumoasele peisaje si atractiile din regiunea Bucovina. Deosebit de populare sunt manastirile de pe Vltava, cum ar fi Manastirea Voronet, Manastirea Humor, Manastirea Vatra Moldovitei, Manastirea Sucevita, Manastirea Dragomirna si Manastirea Putna. Daca doriti sa experimentati si sa explorati natura frumoasa, puteti face drumetii in Masivul Rarau Giumalau, de exemplu. Aici veti gasi trasee de drumetie marcate care duc din vai pana la varfurile Giumalãu si Rarãu. De asemenea, puteti experimenta natura in Padurea Seculara Slatioara, unde puteti vedea brazi si molizi cu un diametru de peste 1 metru si o inaltime de aproximativ 50 de metri. in rezervatia naturala Pietrele Doamnei, veti gasi formatiuni stancoase calcaroase, in care se afla si Pestera cu Lilieci. Cel mai inalt varf al masivului se afla la 1.651 de metri.

Obiective Turistice din Campulung Moldovenesc

Ghid Turistice Campulung Moldovenesc

Adrese Utile

  • Centrul Național de Informare și Promovare Turistică – Câmpulung Moldovenesc
    Adresa: Strada Ion Hălăuceanu, Câmpulung Moldovenesc
    Internet: https://www.campulungmoldovenesc.ro/

De asemenea, merita mentionat mega telecabina (Mega tiroliana „La Palma”), care se afla la aproximativ 30 de kilometri de Campulung Moldovenesc. Daca preferati o plimbare mai linistita, puteti lua locomotiva cu aburi Mocanita de la Moldovita – Hutulca pentru o calatorie printr-un peisaj de vis. Nu trebuie uitat defileul Cheile Moara Dracului, cu peretii abrupti de stanca.

Fotografii

Articole Campulung Moldovenesc

Mancare si Bautura

Mancare si bautura ,Bucataria Romaniei este variata si se...

Restaurantele Campulung Moldovenesc

Restaurantele Campulung Moldovenesc - Orasul Campulung Moldovenesc...

Harta Campulung Moldovenesc

Harta oras Campulung Moldovenesc, pe harta veti gasi locuri de...

Cazare Campulung Moldovenesc

Orasul Campulung Moldovenesc este o destinatie populara pentru...

Harta Campulung Moldovenesc

Vremea

Bucovina Regiune Istorica din Romania

Bine ati venit Bucovina

Orasul Campulung Moldovenesc este situat in regiunea istorica Bucovina!