Ateneul Roman este situat in capitala Romaniei, Bucuresti, si a fost construit in secolul al XIX-lea de catre arhitectul Albert Galleron, dupa care mai multe modificari au conferit frumoasei cladiri aspectul sau actual.

Ateneul Roman

In prezent, marea sala de concerte gazduieste concerte internationale, precum si concerte ale Orchestrei Filarmonicii Romane George Enescu (https://www.fge.org.ro/). in afara orelor de spectacol, puteti vizita cladirea impresionanta la anumite ore. Orele de deschidere pot fi gasite pe site-ul FILARMONICA „GEORGE ENESCU” (orele de vizitare se pot modifica in functie de programul repetitiilor si al evenimentelor). Cladirea merita vazuta si din exterior si puteti avea o priveliste deosebita din Calea Victoriei, una dintre cele mai frumoase strazi din Bucuresti.

Nu ratati unul dintre cele mai importante repere culturale ale orasului. si daca puteti obtine bilete la un concert, profitati la maximum de aceasta ocazie. Acustica salii este adesea laudata ca fiind una dintre cele mai bune din lume, ceea ce o face un loc preferat de orchestre si muzicieni renumiti din intreaga lume. Cu toate acestea, Ateneul Roman nu este insa doar un loc de concerte, ci si un simbol al identitatii culturale a Romaniei. De asemenea, este adesea considerata una dintre cele mai frumoase sali de concerte din Europa.

Ateneul Roman Bucuresti

Locatie: Str. Benjamin Franklin nr.1-3, Bucuresti

Orar de functionare: Vezi site-ul web

Internet: https://www.fge.org.ro

Obiective Turistice Bucuresti

Bine ati venit in Bucuresti

Bine ati venit Bucuresti