Fie ca este vorba de mountain coaster, coaster alpin, pista de tobogan sau pista de bob, toate au fost construite pentru a oferi calaretilor o experienta sigura si captivanta.
România ofera o varietate de activitati de petrecere a timpului liber interesante pentru cei care cauta aventura. Cu peisajele sale montane impresionante si regiunile montane pitoresti, România este foarte potrivita pentru pistele de tobogan (Mountain Coaster / Alpine Coaster), printre alte activitati de agrement populare de care vizitatorii se pot bucura in muntii României. Combinati oportunitatea de a experimenta frumusetea naturii si de a obtine in acelasi timp o descarcare de adrenalina, unde puteti controla singuri viteza saniilor sau a boburilor. Mountain Coaster Romania

Mountain Coaster Romania

Mountain Coaster Romania

Una dintre cele mai renumite pârtii de tobogan din România se afla in regiunea Cheile Gradistei. Mai sunt si altele in Baile Homorod, Lunca de Sus, Borsec si Durau, de exemplu. Saniusul pe sanie este o experienta atât pentru familii, cât si pentru aventurierii care se bucura de combinatia dintre peisajele care iti taie rasuflarea si cursele palpitante. Cu toate acestea, exista reglementari speciale pentru copii, care au voie sa se plimbe doar de la o anumita vârsta si numai daca sunt insotiti de un adult. Diferite elemente, cum ar fi sistemele de frânare si de siguranta, precum si intretinerea si verificarile de siguranta, servesc la asigurarea bunei functionari a unei piste de tobogan si contribuie la garantarea faptului ca calaretii se pot bucura de o plimbare sigura si distractiva.