Alpine Coaster Cheile Gradistei este o pista de tobogan situata in regiunea Fundata din Romania. Partia de tobogan ofera vizitatorilor posibilitatea de a se plimba pe sanii speciale pe o pista sinuoasa care trece printr-un peisaj alpin pitoresc. Pista de tobogan este adesea o atractie populara pentru turisti si localnici deopotriva. Prin urmare, uneori sunt de asteptat timpi de asteptare. Siguranta si confortul sunt primordiale, iar fiecare poate varia viteza proprie. Cu toate acestea, trebuie sa franati inainte de curbe. Alpine Coaster are o lungime de aproximativ 1 km si este potrivit pentru adulti si copii, desi copiii cu varste cuprinse intre 3 ani si / pot urca doar daca sunt insotiti de un adult.

Pe Alpine Coaster-ul Cheile Gradistei se percepe o taxa si trebuie sa platiti pentru fiecare cursa. Traseul de 1 kilometru dureaza aproximativ 2 minute, in functie de viteza cu care conduceti sania. Nu este tocmai ieftin, dar poate fi distractiv.

Alpine Coaster Cheile Gradistei

Adresa: Str: F72V+3R, Fundata, Romania

Orar de functionare: A se vedea site-ul web

Internet: https://cheilegradistei.ro

Piste de tobogan in Romania

Mountain Coaster Romania

Fie ca este vorba de montagne coaster, coaster alpin, pista de tobogan sau pista de bob, toate au fost construite pentru a oferi calaretilor o experienta sigura si captivanta.

Harta Piste de tobogan in Romania