Una dintre atractiile moderne ale Bucurestiului este complexul de fantani din Piata Unirii, pe care îl puteti vizita atat ziua, cat si seara, cand fantana este luminata de lumini colorate. Punctul culminant al fantanii sunt simfoniile de apa organizate de Primaria Municipiului Bucuresti si Apa Nova, care au loc în fiecare vineri, sambata si duminica seara, între lunile mai si octombrie. Spectacolul cu jocuri de apa, muzica si proiectii de lumina nu trebuie ratat. Spectacolul începe între orele 21:30 si 20:00, în functie de perioada din an, dar datele reprezentatiilor se pot schimba! Asadar, verificati site-ul organizatorului.

Fantana Bucuresti

Cu o suprafata de apa de peste 16.000 m² si cu o dispunere unica a diferitelor bazine de fantani în centrul capitalei Bucuresti, complexul de fantani (Fantanile Urbane din Piata Unirii) este unul dintre cele mai frumoase din Europa. La fel ca miile de spectatori dinaintea dumneavoastra, veti fi captivat de coregrafia pe muzica. În timpul spectacolului, jeturile se rotesc în ritmul muzicii. Spectacolele dureaza aproximativ 45 de minute, iar intrarea este gratuita.

Fantanile Urbane din Piata Unirii

Locatie: Piata Unirii, Bucuresti

Datele spectacolului de apa: Vineri, sambata, duminica seara in sezonul de la jumatatea lunii iunie pana la sfarsitul lunii octombrie.

Orele: A se vedea site-ul web

Internet: https://www.apanovabucuresti.ro/simfonia-apei/

Video de fantana

Video de fantana

Bine ati venit in Bucuresti

Bine ati venit Bucuresti

Obiective Turistice Bucuresti