Masivul Postavarul face parte din Carpatii Orientali si este situat in apropierea frumosului oras Brasov. Masivul Postavarul include cel mai inalt varf cu acelasi nume, unde se afla faimoasa statiune de schi Poiana Brasov, precum si formatiunile stancoase Muntele Solomonilor si Muntele Tampa, la poalele carora se afla Brasovul.

Masivul Postavarul

Masivul Postavarul

Masivul Postavarul:

Cel mai inalt varf al Masivului Postavarul este situat in binecunoscuta statiune de schi si drumetii din Poiana Brasov. Varful Postavarul (Varful Postavarul) are o altitudine de aproximativ 1800 de metri si se poate ajunge la el prin mai multe trasee de drumetie si prin Telecabina. Exista un restaurant chiar langa statia de telecabina si, de asemenea, putin mai jos. Privelistea este magnifica. Oricine se afla in Poiana Brasov ar trebui sa profite de aceasta ocazie pentru a ajunge in varf.
Dupa cum am spus, telecabina este foarte usoara, dar este nevoie de un pic de efort pe traseele de drumetie. Iarna, zona este, de asemenea, plina de schiori care coboara in vale pe mai multe trasee.

Fotografii

Muntele Tampa

Muntele Tampa face parte si el din Masivul Postavarul si, cu o inaltime de aproximativ 960 de metri, este un munte destul de mic in Carpati

Muntele Tampa

Pietrele lui Solomon

Muntele lui Solomon (Pietrele lui Solomon), o frumoasa formatiune stancoasa din Masivul Postavarul, in apropiere de orasul Brasov.

Pietrele lui Solomon

Poiana Brasov

Schi & Drumetie Statiunea Poiana Brasov este cel mai inalt varf al Masivului Postavarul, cu o altitudine de aproximativ 1800 de metri.

Poiana Brasov

Natura si parcuri nationale

Natura si parcuri nationale

Locuri Naturale

Romania este caracterizata de numeroase parcuri naturale, paduri idilice, varfuri de munte, lacuri si mare.

Natura si parcuri nationale