Cascada Bigar din Romania este una dintre cele mai frumoase cascade din lume si este in prezent un monument natural. Se afla in Parcul National Cheile Nerei-Beusnita si este alimentata de un izvor subteran. Desi apa cade doar 7 metri, stancile de calcar acoperite de muschi si zona din jurul cascadei creeaza un spectacol natural de o frumusete unica, pe care trebuie sa-l vedeti. Cascada este surprinzator de usor de accesat si exista o parcare in imediata vecinatate. Tot ce trebuie sa faceti este sa coborati din masina si veti fi aproape in fata cascadei, care va va lasa inmarmuriti.

Cascada Bigar

fotografiile

Exista, de asemenea, o legenda despre aceasta cascada, iar multi indragostiti si cupluri vin aici sa bea din cascada pentru a-si consolida dragostea pentru eternitate.

Trasee de drumetie:

  • Exista numeroase trasee de drumetie in Parcul National Parcul Natural Cheile Nerei-Beusnita

Atentie, mai ales vara trebuie sa aveti grija la serpii din apropierea cascadei. De obicei se ascund când simt oamenii, dar nu strica sa fiti atenti. Aflati mai multe despre serpi.

Fotografii

Cascada Bigar

Locatie: Drum 57b (45.00353830032346, 21.959057811995468)
Internet:

Cascadele Romania

Cascada Balea

Cascadele sunt un spectacol natural impresionant si sunt multe in Romania. Unele mai mari, altele mai mici. Nu le ratat!

Cascadele din Romania

Harta

Natura si Parcuri

Locuri Naturale

Romania este caracterizata de numeroase parcuri naturale, paduri idilice, varfuri de munte, lacuri si mare.

Natura si parcuri nationale