Ielele este numele unei ființe mistice din folclorul românesc. Ele sunt considerate misterioase și puternice. Ielele sunt deseori descrise ca fiind femei frumoase, cu părul lung, curgător și ochi radianți, care au capacitatea extraordinară de a vrăji oamenii. (Mistic Ielele)

Cu toate acestea, ele nu se limitează la puterea lor de seducție, ci sunt și ființe protectoare și ajutătoare care se grăbesc să vină în ajutorul persoanelor aflate la nevoie. Ocazional, Ielele iau și forma unui câine alb. Ielele sunt, de asemenea, înzestrate cu diverse abilități, inclusiv cu unele supranaturale. Pe lângă puterea lor de vrăjitorie, au puteri de vindecare și se pot transforma în alte forme. De asemenea, sunt strâns legate de natură și se numără printre cele mai diverse și fascinante personaje din folclorul românesc.

Scurta Nuvela „Ielele”

Ielele, creatura mistică și cuminte, vine în ajutorul călătorului Tom sub forma unei femei frumoase. Care se află pe drumul său prin frumoasele peisaje ale Transilvaniei!

Scurta Nuvela Ielele

E Boook va fi în curând disponibil de pe Amazon în germană și engleză

Saga și Legende

România este considerată țara basmelor și a legendelor. Există povești despre păduri fermecate, lacuri blestemate sau fantome care bântuie clădiri vechi.

Legenda si Saga

Dracula

Cine este Dracula și cine a existat cu adevarat? Dracula si vampirii sunt de fapt personaje fictive din numeroase carți. Urmele lui Dracula.

Dracula