Romania are un numar mare de aeroporturi care leaga tara de diverse destinatii internationale, precum si intre ele. Aeroporturile romanesti indeplinesc in prezent standarde internationale care raspund cerintelor industriei aviatice globale. Acestea includ masuri de siguranta in conformitate cu standardele internationale ale Organizatiei Aviatiei Civile Internationale (OACI) si ale Agentiei Europene de Siguranta a Aviatiei (AESA). Aeroporturi Internationale

Avion

intrucat Romania devine o destinatie din ce in ce mai populara, aeroporturile romanesti investesc in modernizarea infrastructurii si a facilitatilor pentru a le oferi pasagerilor cea mai placuta experienta de calatorie posibila. Acest lucru creeaza incredere in randul pasagerilor. Accesibilitatea in aeroporturi este, de asemenea, importanta pentru a se asigura ca toti pasagerii, inclusiv persoanele cu mobilitate redusa sau cu dizabilitati, au acces la facilitati si servicii. De asemenea, se investeste sau s-a investit in infrastructura, care include o gama larga de instalatii si echipamente necesare pentru buna functionare si confortul pasagerilor. intre timp, se poate spune ca aeroporturile romanesti ofera o experienta de calatorie placuta.

Majoritatea aeroporturilor sunt conectate la reteaua de transport public (autobuz, tren), ceea ce le permite pasagerilor sa ajunga cu usurinta la destinatie. De asemenea, sunt disponibile taxiuri si numeroase servicii de transfer. Daca veniti la aeroport cu masina, exista parcari disponibile contra cost. Cu toate acestea, multe aeroporturi ofera, de asemenea, optiunea kiss and fly, prin care parcarea este gratuita timp de aproximativ 5-10 minute, in functie de aeroport.

Diferite companii aeriene zboara spre aeroporturile din Romania.

Wizzair https://wizzair.com, de exemplu, zboara spre diverse aeroporturi din Romania de pe diferite aeroporturi din Germania si Europa. Printre acestea se numara: Bacau BCM / Brasov GHV / Bucuresti H. Coanda OTP / Cluj-Napoca CLJ / Constanta CND / Craiova CRA / Iasi IAS / Satu Mare SUJ / Sibiu SBZ / Suceava SCV / Targu Mures TGM / Timisoara.

Multe alte companii aeriene zboara spre diversele aeroporturi din Romania.
Puteti rezerva zboruri interne cu TAROM https://flights.tarom.ro, printre altele

Nota: in majoritatea aeroporturilor este interzisa filmarea si fotografierea neautorizata. Va rugam sa fiti atenti la semnele de la fata locului

Aeroporturi Internationale