Lacul Vidraru este un lac de acumulare din Transilvania si a fost construit pentru a produce energie electrica din hidroenergie. Cu toate acestea, rezervorul serveste acum si ca zona de recreere locala si este popular atat pentru localnici, cat si pentru turisti. Aici va puteti plimba cu barca pe lac si va puteti relaxa sau puteti merge la pescuit. Un bungee jump de pe peretele barajului înalt de 166 de metri este mult mai interesant.

Lacul Vidraru

fotografiile

De asemenea, ar trebui sa vizitati monumentul lui Prometeu si ruinele castelului Poenari, care se afla la sud de rezervor. De asemenea, nu trebuie sa ratati cel mai frumos drum din lume, Transfagarasanul, care duce din satul Arges la Cartisoara chiar langa rezervor. Pe cealalta parte a muntelui se afla Balea Lac, un frumos lac de munte la care se poate ajunge pe jos sau cu telecabina (Telecabina). Daca doriti sa stati mai mult timp la lac, aveti la dispozitie numeroase pensiuni, hoteluri si camere din care puteti alege.

Trasee de drumetie:

  • Exista numeroase trasee de drumetie în aceasta regiune!

Fotografii

Lacul Vidraru

Locatie: Transfagarasan (45.3957241985485, 24.621146386612473)
Internet:

Lacuri in Romania

Lacul Sfanta Ana

In Romania exista mai multe lacuri foarte diferite, inclusiv lacuri de munte, lacuri de acumulare si alte cateva lacuri.

Lacuri din Romania

Harta

Natura si Parcuri

Locuri Naturale

Romania este caracterizata de numeroase parcuri naturale, paduri idilice, varfuri de munte, lacuri si mare.

Natura si parcuri nationale