Locuri infricosatoare, Romania este renumita in intreaga lume pentru Dracula si istoria sa despre vampiri, iar multe dintre acestea dau fiori pe sira spinarii atunci cand sunt spuse povesti macabre sau infricosatoare. Veti gasi mai jos cateva dintre cele mai infioratoare locuri din Romania. Dar exista si sagas, legende si relatari despre fenomene paranormale, cum ar fi paduri bantuite, lacuri blestemate sau fantome care bantuie cladiri vechi. Probabil ca cel mai faimos personaj din Romania este Dracula alias Vlad tepes, ale carui urme pot fi gasite in special in Transilvania.

Fotografii

Locuri infricosatoare:

Padurea Hoia Baciu (Padurea Baciu), o zona forestiera din apropierea orasului Cluj-Napoca, unde se spune ca au avut loc fenomene paranormale si care este una dintre cele mai infioratoare paduri din lume.

mai multe informatii…

Rapa Diavolului , asa numita Rapa Diavolului se afla in apropierea satului Poiana Trestiei din comuna Cosminele si se spune ca fantome cu trupuri umane si capete de animale protejeaza aici o comoara si ca ar exista un portal catre o alta dimensiune.

Castelul Bran este unul dintre cele mai cunoscute castele din Romania, deoarece se spune ca Vlad tepes, alias Dracula, ar fi stat acolo. Este impresionant si un castel foarte frumos, dar este, de asemenea, bantuit de fantomele si sufletele pierdute ale oamenilor ucisi de Vlad tepes. Este, de asemenea, unul dintre cele mai vizitate locuri din Romania si Transilvania pe care ar fi trebuit sa le vedeti.

mai multe informatii…

Cetatea Poenari , Castelul Poenari a fost construit ca o fortareata de Vlad tepes (Dracula) si acum este doar o ruina, dar merita vizitat. Potrivit legendei, castelul este bantuit de fantoma sotiei lui Vlad tepes, care se spune ca s-a aruncat la moarte de frica atacatorilor turci si nu si-a mai gasit linistea de atunci.

Mai multe informatii…

Castelul Corvinilor (Castelul Hunedoara) din orasul cu acelasi nume, este unul dintre cele mai frumoase castele medievale din Europa si, de asemenea, un punct de atractie pentru vanatorii de fantome. Se spune ca unii vizitatori au parasit rapid castelul de frica. Se spune ca Vlad tepes ar fi fost inchis aici, iar fantoma sa si fantomele a trei prizonieri ucisi, carora li s-a promis eliberarea daca construiau o fantana, au fost ucisi dupa ce au fost finalizati.

mai multe informatii…

Manastirea Rupestra sinca Veche, manastirea cu templu subteran, se afla in satul cu acelasi nume, sinca Veche, la doar 50 de kilometri de Brasov si este un loc cu totul special, cunoscut si sub numele de Templul Ursitelor. Este unul dintre cele mai vechi obiective turistice din Romania si are o vechime de peste 7.000 de ani. De asemenea, se spune ca aici au avut loc unele miracole. si visele tale se pot implini aici, cu conditia sa ai un suflet curat. Dar, indiferent daca credeti in miracole sau in fenomene inexplicabile, ar fi trebuit sa vedeti acest loc, pentru ca este special si vechi.

Balta Vrajitoarelor este un loc sinistru din apropierea Bucurestiului, in zona padurii Boldu-Creteasca. Se spune ca Vlad tepes a fost decapitat aici, iar sangele sau a fost varsat in iaz. Animalele evita acest mic iaz si nu beau apa. Cu toate acestea, se spune ca vrajitoarele folosesc acest loc pentru ritualuri magice. Exista, de asemenea, rapoarte conform carora aici apar lumini inexplicabile si ca aici actioneaza forte ciudate, pe care unii vizitatori le-ar fi experimentat.

Lacul Dumbravita este de fapt un lac frumos din apropierea orasului Brasov, dar oamenii continua sa se inece in el, desi inotul in lac este interzis. Localnicii spun ca lacul este blestemat si ca fantomele pot fi vazute pe malurile sale, mai ales la luna noua.

Hotelul Cismigiu din Bucuresti este un hotel frumos care a fost construit in jurul anului 1912 si a fost initial foarte popular. in anii ’90, hotelul a fost folosit ca locuinta pentru studenti de catre Academia de Teatru si Film. Din nefericire, studenta Neli Bejan a cazut in putul liftului de Craciun si a murit acolo in agonie, deoarece nimeni nu a putut sa o auda pentru ca toti ceilalti studenti plecasera acasa. De atunci, se spune ca fantoma studentei bantuie hotelul, iar strigatele ei de ajutor pot fi auzite uneori noaptea.

Cerul straniu Boziuru, cerul de deasupra orasului Boziuru din judetul Buzau este unic si ciudat. Fenomenul natural le pune oamenilor de stiinta intrebarea de ce culorile cerului sunt atat de puternice in acest loc. Vizitatorii acestui loc povestesc despre senzatiile intense pe care le-au trait aici. Exista, de asemenea, relatari despre disparitii misterioase de oameni si defectiuni bruste ale dispozitivelor electronice, iar in aceasta regiune se afla si pustnicele din stanca.

Descopera Romania

Sagen und Legenden

Mituri si Legende

Saga si legendele romanesti sunt, de asemenea, foarte interesante si adesea misterioase sau stranii.

mai multe informatii…