Bine ati venit in Romania, o tara plina de frumusete, diversitate si ospitalitate! Fie ca este vorba de o istorie bogata, de o natura care iti taie respiratia sau de oameni cu inima calda, exista multe motive pentru a emigra in Romania. Emigreaza in Romania

Emigreaza in Romania

Emigreaza in Romania

Romania este o tara bogata in natura din sud-estul Europei, care atrage tot mai multi emigranti din toata Europa. Un expert in publicitate ar anunta poate Romania astfel:

Orasele romanesti, de exemplu, ofera un amestec fascinant de istorie, cultura si viata moderna. De la strazile pline de viata ale Bucurestiului pana la aleile medievale din Sighisoara, exista o multime de lucruri de explorat. Experimentati orase vechi fermecatoare, evenimente culturale, festivaluri si sarbatori traditionale, precum si oaze de verdeata. Pe langa mostenirea lor istorica, orasele romanesti ofera si facilitati moderne, cum ar fi centre comerciale, restaurante, baruri, teatre, muzee si galerii de arta. Orasele mari din Romania au, de asemenea, o infrastructura moderna, cu conexiuni bune de transport. De pe numeroasele aeroporturi din tara puteti ajunge la aproape orice destinatie din Europa.
Romania este, de asemenea, bogata in natura, cu peisaje pitoresti, munti, lacuri si o coasta diversa la Marea Neagra. Explorati frumusetea naturala uluitoare a Romaniei. Descoperiti varfurile Carpatilor reflectate in lacurile limpezi de munte, vaile pitoresti, padurile luxuriante sau parcurile nationale neatinse care adapostesc o varietate de specii rare de plante si animale. Fie ca este vorba de padurile mistice din Transilvania sau de defileele unice din Delta Dunarii, Romania ofera o varietate de peisaje de neegalat care va vor incanta si pe dumneavoastra.

Romania isi intampina oaspetii (Bine ati venit in Romania)! Veniti intr-o tara in care istoria, natura si ospitalitatea se intalnesc si care va va oferi amintiri de neuitat.

Exista si alte motive pentru care oamenii isi parasesc tara de origine si emigreaza in Romania.

  • Romania are o clima temperat continentala, cu veri calde si ierni reci.
  • in comparatie cu multe tari din Europa de Vest, Romania ofera un cost al vietii mai scazut.
  • De asemenea, Romania este o tara sigura din Europa Centrala si de Est, cu o rata a criminalitatii sub media europeana.
  • Preturile proprietatilor in Romania sunt mai favorabile in comparatie cu multe tari din Europa de Vest, desi variaza foarte mult in functie de locatie. in zonele rurale, preturile sunt de obicei mai favorabile decat in zonele turistice populare sau in apropierea oraselor.
  • Romania are o economie in crestere de ani de zile si ofera oportunitati atat pentru companii si investitori, cat si pentru persoane fizice. Ratele de impozitare in Romania sunt mai mici decat in alte tari.

Datorita apartenentei sale la UE, nu aveti nevoie de viza pentru Romania daca veniti dintr-o tara din UE. Puteti ramane in tara pana la 90 de zile fara sa va inregistrati. Totusi, dupa expirarea perioadei de 3 luni, trebuie sa va inregistrati noul loc de resedinta la autoritati. De asemenea, daca doriti sa ramaneti in Romania in mod permanent, este necesar sa va inregistrati corect la fisc si la politie. Sfat: solicitati un certificat de radiere de la biroul fiscal dupa ce ati platit toate taxele inca datorate. Un permis de sedere permanenta poate fi solicitat si dupa 5 ani.

Acest lucru ar putea sa va intereseze

Link-uri interesante